Sběrové dvory budou otevřené i během květnových svátků

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 28.4.2020

Sběrové dvory budou pro občany města Olomouce mimořádně otevřené i v květnové státní svátky, které letos vycházejí na pátky 1. května a 8. května. Provozní doba sběrových dvorů v Neředíně za krematoriem a v Hodolanech v ulici Chelčického bude v tyto sváteční dny vždy od 9 do 13 hodin a od 13.30 do 17 hodin

Do areálu sběrových dvorů platí i nadále vstup pouze pro jednoho zákazníka vybaveného ochranou rouškou. "Po vjezdu do dvora odloží odpad podle pokynů obsluhy. Teprve až tento zákazník opustí sběrový dvůr, může najet do dvora další. Ve sběrovém dvoře se vždy může nacházet jen jeden zákazník, který musí mít bydliště v Olomouci," uvedla Pavla Holubčíková z Technických služeb města Olomouce.

V ostatní dny lze sběrové dvory využívat při respektování uvedených bezpečnostních opatření v běžné provozní době Po-So 9.00-13.00; 13.30-17.00 a Ne 9.00-13.00.

Ilustrační foto: MMOL/ Blanka Martinovská

Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin 40mg <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg generic</a> order atorvastatin 80mg