Dračí lodě se chystají, Olomoucký drak vyrazí už v sobotu!

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pátek, 4.9.2020

Sobota bude v Olomouci ve znamení dračích lodí. Od 9 do 18 hodin se budou po hladině řeky Moravy u Kojeneckého ústavu prohánět malé dračí lodě s amatérskými i profesionálními posádkami. Pátý ročník závodů Olomoucký drak přináší nejen atraktivní podívanou na velmi specifickou sportovní disciplínu, ale i zábavu pro děti v rámci celodenního doprovodného programu.

Závody dračích lodí na 200metrové trati se obvykle odehrávají ještě před prázdninami, letos ale koronavirová krize přiměla pořadatele tradiční termín změnit. V sobotu 5. září ale nebude chybět nic z obvyklé náplně. Kromě samotných závodů bude v areálu na nábřeží řeky Moravy i skákací hrad, nafukovací překážková dráha, skákací tyče a další atrakce, připraveno bude i občerstvení.

Vstup na závody Olomoucký drak 2020 je po celý den zdarma. První dvojice lodí vyrazí na trať už v devět hodin! Předávání medailí se plánuje na čas 17:00. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 40mg price <a href="https://lipiws.top/">oral atorvastatin 40mg</a> order atorvastatin 10mg pill