Fakultka má už dvě odběrová místa kvůli Covidu, další je na Hradisku

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Středa, 23.9.2020

Druhé odběrové místo pro odběr vzorků pro vyšetření COVID-19 otevřela na Fakultní nemocnice Olomouc. Obě místa jsou situována v budově F – jednak v bočním vchodu směrem od budovy Y, v níž sídlí II. interní klinika, jednak ve vchodu směrem od budovy H. K největšímu odběrovému centru v Olomouckém kraji, jehož personál provede v průměru 300 odběrů denně, dovede příchozí žluté směrové značení. K odběrům jsou přijímáni lidé s žádankou od praktického lékaře, odeslaní Krajskou hygienickou stanicí, ale také samoplátci. Pro obě skupiny však platí, že před samotným odběrem je nutná registrace přímo na odběrovém místě. Samoplátci si musí rezervovat termín vyšetření v rezervačním systému ZDE. Neobjednané samoplátce nelze otestovat. Podrobné informace najdou zájemci souhrnně na stránkách https://covid.fnol.cz/.

Další odběrové místo je ve Vojenské nemocnici na Hradisku. Také zde vyšetřují jak lidi s žádankou od lékaře, tak samoplátce. Před odběrem je bezpodmínečně nutné objednat se, objednává se zde https://www.reservio.cz/b/vojenska-nemocnice-olomouc.

 

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor 80mg <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg drug</a> buy lipitor 80mg sale