Volby začínají. Volit se dá letos i z karantény

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pátek, 2.10.2020

V pátek a sobotu 2. a 3. října probíhají v České republice volby do krajských zastupitelstev a ve třetině obvodů i do Senátu. Volby probáhají v pátek od 14 do 22 hodin a v sobotu od 8 do 14 hodin. Do volebních místností je nutné přijít s rouškou nebo jinak zakrytými dýchacími cestami.

Senátní volby se momentálně Olomoucka netýkají. Co se ovšem týká bez výjimky všech regionů, je mimořádnost situace, při které se volby odehrají. Řada voličů totiž může být v karanténě, což jim ovšem volební právo neomezuje. Hlasování u volebního stanoviště z motorového vozidla se už v Olomouci odehrálo ve středu 30. září na adrese Lipenská 753/120 (SSOK) Olomouc, další formou pro lidi v karanténě je hlasování do zvláštní přenosné volební schránky, ovšem v tom případě musel volič do 1. října 2020 do 20:00 hodin oznámit svou žádost krajskému úřadu.

O výsledcích voleb do Krajského zastupitelstva Olomouckého kraje vás budeme informovat.

Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin 10mg over the counter <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 20mg generic</a> lipitor 20mg generic