Nebyl to divoký mustang, ale celkem hodný poník

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Středa, 7.10.2020

Po stovkách psů přišel i kůň. Naštěstí velmi malý kůň, a hodný. Řeč je o zvířatech, která utekla nebo se zatoulala a museli je odchytit olomoučtí strážníci. 

Téměř šest stovek oznámení o volně pobíhajících zvířatech řešili od začátku tohoto roku strážníci. Nejsou to přitom vždy jen psi. To poslední pobíhající zvíře, které stálo opravu za to, řešili strážníci včera hodinu po poledni. Strážníci byli vysláni do městské části Černovír, kde měl podle oznámení na ulici Na Vlčinci volně pobíhat poník. "Protože se naštěstí nejednalo o odchyt divokého mustanga, ale o opravdu hodného poníka, vše se obešlo bez problémů a následně se podařilo i zjistit majitele zvířete," uvedl mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle.

Majitel se na místo dostavil a strážníkům řekl, že poníkovi někdo musel odepnout ohlávku, protože jinak prý není možné, aby utekl. Následně si majitel zvíře převzal a poté všichni spokojeně z místa odešli.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin 20mg pills <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 10mg for sale</a> lipitor online order