Oba olomoučtí hejtmani mají pozitivní test na covid-19

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Středa, 21.10.2020

AKTUALIZOVÁNO Dosluhující hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk má značně zkomplikovaný závěr svého funkčního období. Byl totiž pozitivně testován na covid-19. Dál pracuje, ale už pouze na dálku. 

"Průběh nemoci je naštěstí zatím mírný. Horší rýma," popsal hejtman a dodal, že je dodatečně velmi rád, že se choval zodpovědně a nosil roušku: "Snad jsem nikoho nenakazil." S kolegy, s řediteli nemocni i s krajským krizovým štábem je v kontaktu na dálku.  

Současná hektická situace přináší i poněkud paradoxní momenty. Kromě toho, že hejtman Ladislav Okleštěk je nemocný, stejně je na tom i jeho nástupce, budoucí hejtman Josef Suchánek.  

"Dnes jsem měl telefonát se stávajícím hejtmanem, panem Oklešťkem. Stalo se málo očekávané, oba jsme COVID pozitivní! Už tak těžké přemýšlení nad ustavujícím zastupitelstvem v pátek 30.10. se stává ještě těžším. Jak to vlastně bude probíhat? Máme na to týden. Těch společných témat teď ale máme povícero," napsal včera na svém facebookovém profilu budoucí hejtman Suchánek. "Upřímně jsme si navzájem popřáli brzké uzdravení."

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 20mg tablet <a href="https://lipiws.top/">oral lipitor 10mg</a> order atorvastatin 20mg online cheap