Od rána bude vypnutá křižovatka Foerstrovy a třídy Svornosti!

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Neděle, 8.11.2020

S pomalejší jízdou i zdržením musí počítat řidiči, kteří od pondělí pojedou v Olomouci Foerstrovou ulicí. Od rána totiž bude na dva týdny vypnutá druhá světelná signalizace na křižovatce s třídou Svornosti. Spuštění nové signalizace je naplánováno nejpozději na neděli 22.listopadu. Vzápětí pak bude vypnuta 4. křižovatka na tomto frekventovaném tahu u ulic Albertova a Štítného (u Fakultní nemocnice). Její vypnutí je plánováno na období mezi 17. až 23.listopadem, podle termínu dokončení druhé křižovatky a podle stavební připravenosti. Spuštění nové signalizace na této křižovatce pak stavba plánuje nejpozději do tří týdnů po vypnutí.

Vypínání světelných křižovatek na této důležité dopravní tepně souvisí s budováním koordinovaného tahu. Od toho si olomoucká radnice slibuje výrazně lepší návaznost všech světelných křižovatek ve Foerstrově ulici a tedy i plynulejší provoz na hlavní a všech navazujících vedlejších komunikacích.

Ilustrační foto: MMOL/Blanka Martinovská   

Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg pills</a> order atorvastatin 80mg generic