Hlasitá diskotéka u Vrchního soudu naštvala soudce

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Středa, 13.1.2021

S podobným případem se u Vrchního soudu v Olomouci nejspíš ještě nesetkali. V úterý zde měli problém dotáhnout do konce již zahájené soudní jednání. Soudní síň totiž duněla hlasitou hudbou, přes kterou nebyla slyšet ani jedna strana. 

Pracovník Vrchního soudu, který sídlí na Masarykově třídě, proto zavolal na pomoc městskou policii. Vysvětlil, zda by hlídka mohla kontaktovat pracovníky stavby, kteří zde budují most přes řeku Moravu. Důvodem byla hlasitá hudba, která evidentně vycházela z jedné stavební unimobuňky. Strážníkům řekl, že hudba ruší probíhající soudní jednání. Na místě si strážníci potvrdili, že hudební produkce na stavbě je opravdu velmi hlasitá.

„Strážníci proto kontaktovali jednoho z pracovníků a ten hudbu ihned vypnul. Omluvil se, že si hlasitost neuvědomil,“ uvedl mluvčí MP Olomouc Per Čunderle. Činnost soudu tak mohla v pořádku dál pokračovat.

Zdroj: Městská policie Olomouc

Ilustrační foto: https://www.boschcentrum.com/

Autor: 
(rej)

Komentáře

buy lipitor 20mg pill <a href="https://lipiws.top/">lipitor medication</a> order atorvastatin pills