Řidiči pozor! Kvůli nehodě je za Šumperkem uzavřená silnice

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 2.2.2021

Pokud jedete na sever Olomouckého kraje, dejte pozor na aktuální dopravní situaci na Šumpersku. Z důvodu vyšetřování okolností dopravní nehody dvou nákladních a jednoho osobního vozidla se zraněním osob je totiž aktuálně uzavřena silnice I/11 v úseku mezi Šumperkem a Rapotínem. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Policisté odklánějí dopravu přes Vikýřovice.

"Počítejte prosím se zdržením a dbejte pokynů policistů," vzkázala v úterý v 10:00 policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. 

Na místě zasahují i profesionální hasiči. "Zraněného řidiče jsme vyprostili z nákladního automobilu. Hydraulickými nůžkami jsme odstřihli dveře zdemolovaného vozu a s pomocí výkonného navijáku jsme museli odtáhnout přední část kabiny tak, abychom řidiče na páteřní desce dostali z auta ven. Poskytli jsme mu neodkladnou předlékařskou pomoc. Následně jsme jej předali do péče záchranářů a budeme asistovat s jeho transportem do vrtulníku letecké záchranné služby. Celkově byli na místě dva zranění lidé," uvedla mluvčí HZS Lucie Balážová na facebookové stránce. Podle zpráv z místa nehody je silnice velmi silně namrzlá.

EDIT: Krátce před 13. hodinou byla silnice plně průjezdná. 

 

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy lipitor 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 40mg without prescription</a> lipitor 40mg uk