Ochladí se a tak budou betonovat jen římsu mostu

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Čtvrtek, 4.2.2021

Pokud by byly teploty 24 hodin denně nad nulou, mohla zítra proběhnout betonáž mostovky nového mostu na Masarykově třídě. Jak ukazují snímky, armování a bednění konstrukce je už hotové a ta je na beton připravená.

Dnešní jarní počasí klame, opět se má ochladit. Předpověď počasí se změnila, v noci mají teploty klesat k nule a v sobotu by mělo být už dokonce opět pod nulou, což znamená, že by velké množství betonu mělo problém zatuhnout. Proto se stavba v pátek omezí pouze na betonování římsové části mostu. Samotná mostovka musí počkat na teplejší dny. Materiál pak musí ještě dva týdny tvrdnout a zrát, než mohou na mostě pokračovat další práce. 

Edit: Betonáž římsy proběhla během pátku bez problémů, následně kvůli hlášenému dešti se sněhem stavebníci vybetonovanou plochu bezpečně zakryli. 

Foto: BW

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

order atorvastatin online cheap <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg cheap</a> buy atorvastatin 10mg without prescription