Na dětském hřišti někdo důkladně zdemoloval zahradní domek

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 23.4.2020

Terčem nevybité agrese dosud neznámého stupidního vandala se stal zahradní domek na dětském hřišti ve Velkém Týnci. Domek je výrazně poničen a bude nutně potřebovat opravu. 

Někdy v době od 21. do 22. dubna 2020 u něj rozbil okno a rovněž vylomil a poničil vstupní dveře, čímž způsobil škodu ve výši 10 tisíc korun. Uvnitř domku nic nebylo, motivem tedy nebylo majetkové obohacení a pravděpodobně šlo opravdu jen a pouze o projev agresivity pachatele.

„Po pachateli nyní pátrají policisté. Je podezřelý z trestného činu poškození cizí věci, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na jeden rok, zákaz činnosti nebo propadnutí věci,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Vanková.

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin pills <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin sale</a> atorvastatin 40mg pill