Násilník odvlekl ženu pod schodiště a chtěl ji znásilnit. Policie ho chytila

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 23.4.2020

Už druhý vážný násilný čin na veřejně přístupném místě v krátké době se odehrál na Olomoucku. Tentokrát to bylo v Litovli, šlo o pokus o znásilnění a stalo se tak v sobotu 18. dubna.

"Zhruba ve 22:20 jsme přijali na tísňové lince 158 oznámení o fyzickém napadení jednačtyřicetileté ženy z Litovle," uvedla policejní mluvčí Marta Vlachová.

Paní se večer vracela domů a na ulici si povšimla neznámého muže, který šel stejným směrem jako ona. Ve chvíli, kdy se chystala vejít do domu, tento muž zaútočil. Na schodech ji zezadu chytil a odvlekl pod schody před domem. Povalil ji na zem, strhl z tváře roušku a začal ji osahávat. Paní se napadení fyzicky bránila a křičela. Její silný odpor i křik nejspíš vedl k tomu, že agresor po chvíli svého jednání zanechal a utekl. Napadená žena byla v šoku, nicméně ihned kontaktovala svého známého a ten zavolal Policii ČR. Při útoku naštěstí nedošlo ke zranění.

"Kriminalistům se důkladnou a mravenčí prací podařilo v krátké době zajistit osmadvacetiletého muže z Litovle. Muž se v přípravném řízení k činu doznal. Pachateli bylo ve středu sděleno obvinění z trestného činu znásilnění ve stádiu pokusu a dnes byla na muže Okresním soudem v Olomouci uvalena vazba," doplnila Marta Vlachová. Za trestný čin znásilnění ve stádiu pokusu nyní pachateli hrozí až 10 let vězení.

 

Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 80mg over the counter <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 10mg for sale</a> purchase lipitor online cheap