Řidič bez řidičáku sledoval mobil a jeho auto bez techničáku skončilo na střeše

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 7.5.2020

Mladý muž předvedl během jedné jízdy hned několik šíleností. Spolu se čtyřmi dalšími lidmi jel ve voze Nissan Qashqai od Čelechovic na Hané směrem na obec Kaple. V průběhu jízdy však více pozornosti než řízení vozidla věnoval svému mobilnímu telefonu.

V důsledku tohoto vyjel s automobilem na pravou krajnici, což ho polekalo, řízení strhl vlevo a auto tak dostal do smyku. Jízdu ukončil travnatý příkop na pravé straně silnice, do kterého vozidlo nejprve narazilo a poté se převrátilo na střechu. Tři ze spolucestujících byli se zraněním odvezeni k ošetření do nemocnice. Řidič se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu i orientační zkoušce na přítomnost jiných návykových látek. Ani jedna z nich nepotvrdila předchozí ovlivnění těmito látkami. Policisté však zjistili, že muž za volantem neměl co dělat, neboť není držitelem žádného řidičského oprávnění a navíc ani vozidlo nemělo platnou technickou prohlídku.

Na místě nehody museli zasahovat rovněž hasiči. Nepojízdný automobil odstranila odtahová služba, aby nepřekáželo v dalším provozu na silnici.

Škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na 400 tisíc korun. Okolnosti dopravní nehody policisté dále prošetřují.

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 40mg cost <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg without prescription</a> atorvastatin 10mg cost