Policie hledá ztraceného mladého muže. Neviděli jste jej?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 11.5.2020

Policisté pátrají po pohřešovaném třicetiletém muži Jindřichu Bartelovi z Olomouce. Pohřešovaný byl naposledy viděn svým známým, který ho v pátek 8. května 2020 přivezl svým autem k domu na adrese Fischerova 10 v Olomouci. Od té doby o něm jeho blízcí nemají žádné zprávy. 

Pohřešovaný muž je vysoký asi 194 – 195 cm, střední postavy, má hnědočerné středně dlouhé rovné vlasy, hnědé oči a obličej bez vousů. V době, kdy byl naposledy spatřen, měl na sobě černošedou mikinu s kapucí, modré rifle, na nohou měl bílou sportovní koženkovou obuv značky Slazenger. Přes rameno nosí černou textilní taštičku značky NIKE. U sebe měl hotovost ve výši 500 korun a kreditní  karty.  

Policie prosí občany, kteří by pohřešovaného muže někde viděli, nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu, nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Pohřešovaný muž není nebezpečný, není ozbrojený a nemá ani žádnou infekční nemoc. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

how to get lipitor without a prescription <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin over the counter</a> buy atorvastatin generic