Ukradl peníze z odemčeného trezoru. Policie má ovšem pachatele na fotkách

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 24.7.2020

Policisté obvodního oddělení Olomouc 1 se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže, který má pravděpodobně na svědomí případ krádeže 9 tisíc korun z volně odloženého, neuzamčeného příručního trezoru. Trezor byl ve volně přístupné recepci v jedné z olomouckých společností. Ke krádeži došlo dne 17. června 2020 v době od 15:29 do 15:56 hodin.

Případ prověřuje policie pro podezření ze spáchání přečinu krádež, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta. Policistům se přitom podařilo zajistit kamerové záznamy, na nichž je neznámý muž zachycen.

Pokud by někdo z občanů muže z kamerového záznamu nebo přiložených fotografií poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, na tel. č: 974 766 651, email: ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin ca <a href="https://lipiws.top/">lipitor pill</a> buy lipitor 20mg online