Tragická událost: v bytě objevili mrtvá těla dvou mladých lidí a pistoli

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 27.7.2020

Tragédie se odehrála minulý týden v Prostějově. Policie zde vyšetřuje případ dvou mrtvých mladých lidí. Kriminalisté dne 25. července zahájili trestní řízení pro podezření ze spáchání vraždy.

V sobotu po poledni na linku 158 rodinní příslušníci oznámili důvodnou obavu o život své dcery, která nepřišla do zaměstnání a byla nekontaktní. Policisté vyjeli prověřit místo bydliště ženy. „Následně otevřeli byt, který žena měla pronajatý v Prostějově, a uvnitř našli dvě těla bez známek života,“ popsal mluvčí policie Libor Hejtman. Okamžitě byli na místo přivoláni krajští kriminalisté, kteří si případ převzali. „Na základě podrobného ohledání místa činu, zajištěných stop a zjištěných informací, je důvodné podezření, že v sobotu ráno 23letý muž zastřelil svou 24letou přítelkyni a sám následně spáchal sebevraždu legálně drženou pistolí,“ uvedl dále Libor hejtman. Motiv činu policie zatím nezná. Muž nebyl v minulosti trestně stíhán.

Kriminalisté na případu dále pracují. Podle sdělení Libora hejtmana je pravděpodobné, že po důkladném prošetření všech náležitostí bude případ odložen dle § 159a odst. 2 trestního řádu z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání dle § 11 odst. 1 písm. e) trestního řádu.

Ilustrační foto: ZZS Olomouckého kraje a Pixabay.com

Autor: 
(rej)

Komentáře

order atorvastatin 40mg online cheap <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 20mg without prescription</a> buy lipitor 10mg online cheap