Zrovna dovařil, když si pro něj přišli. Zkušený pervitinový dealer zatčen

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 30.7.2020

Nejdřív ho sledovali, pak chytili při činu. Po předchozím sledování zadrželi kriminalisté začátkem minulého týdne v obci na Mohelnicku 30letého výrobce a distributora pervitinu. Mladý muž měl doma velmi dobře vybavenou „laboratoř“.

Domovní prohlídkou jej muži zákona zaskočili krátce po výrobě drogy. Při prohlídce rodinného domu a přilehlých prostor kriminalisté zajistili na 60 gramů pervitinu, z části uchovaného v dealerských igelitových sáčcích, ale také celou řadu věcí úzce souvisejících s nelegální výrobou a distribucí drogy, zejména různé chemikálie a laboratorní vybavení. „Jedná se množství, které jak sami kriminalisté uvádějí, není na místní poměry až tak obvyklé a na černém trhu by bylo možné za něj utržit zhruba devadesát až sto tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Jak se při domovní prohlídce ukázalo, věnoval se zadržený také podomnímu pěstování konopí. V jednom z pokojů totiž kriminalisté objevili také pěstební stan s kompletním technickým vybavením zajišťujícím lepší podmínky pro růst rostlin, ale také již sušenou rostlinnou hmotu.

Jak vyrobený pervitin, tak také sušenou rostlinnou hmotu měl muž, kterého kriminalisté obvinili z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, dlouhodobě užívat nejen pro vlastní potřebu, ale také k distribuci dalším lidem.

Trestní stíhání obviněného, kterému hrozí mimo jiné až pětiletý trest odnětí svobody, je vedeno na svobodě.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin usa <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 40mg</a> buy generic atorvastatin