Ve Chválkovicích se srazil autobus s mužem na malém motocyklu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 30.7.2020

Když se srazí motorkář s autem, je většinou ten na motorce hůř zraněný. Když jde o srážku skútru s autobusem, je to jasné. Ve středu 29. 7. 2020, krátce po šestnácté hodině, se taková havárie malého motocyklu a autobusu odehrála na křižovatce v ulici Chválkovická v Olomouci.

Z prozatím přesně nezjištěných příčin se zde střetl autobus, řízený 38letým řidičem, který měl jet od ulice Švabinského a s 66letým motorkářem, jedoucím na skútru zn. Jincheng po ulici Chválkovická, který jel ve směru od ulice Pavlovická. Při nehodě byl zraněn motorkář, k němž musela přijet ryclá zdravotnická služba.

Alkohol byl u řidiče autobusu vyloučen orientační dechovou zkouškou. U zraněného řidiče motocyklu nemohla být dechová zkouška vzhledem k jeho zdravotnímu stavu provedena, policie proto nařídila odběr krve. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 30 tisíc korun – na autobusu na 10 tisíc korun, na motocyklu na 20 tisíc korun.

V dané věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh, jsou předmětem dalšího šetření. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy lipitor online cheap <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg cost</a> brand atorvastatin 20mg