Půl tuny luxusního česneku zmizelo z pole! Že by boj proti upírům?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 11.8.2020

Kdyby vám někdo řekl, že mu z pole ukradli zloději česnek, asi byste jen pokrčili rameny a neřešili to. Když je to ovšem česnek za 80 tisíc korun, tak to už je jiná věc!

Přesně tak reagovali i policisté z Uničova, na které se v pondělí 10. srpna obrátil rozhořčený poškozený muž s informací, že někdy v průběhu neděle 9. srpna 2020 přišel o svůj certifikovaný sadbový česnek. Konkrétně o půl tuny této aromatické pikantní zeleniny! Pokud by šlo o boj s upíry, půl tuny by byla vážně dost velká zásoba. Mnohem spíš se ale ukradený sadbový česnek objeví někde na černém trhu. 

Dosud nezjištěný zloděj ukradl česnek na poli v obci Benkov, kde byl volně složený na řádcích. Celkově si pachatel odnesl přibližně 500 kilogramů kvalitní sadby a způsobil tím majiteli škodu, kterou si vyčíslil na 80 tisíc korun. Taková škoda mimochodem značně převyšuje většinu případů krádeží, které lidé na policii běžně oznamují.

Případ teď policie řeší jako podezření z trestného činu krádež, za který pachatel hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. 

Ilustrační foto: pixabay.com

Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 40mg pills <a href="https://lipiws.top/">lipitor online buy</a> buy atorvastatin 10mg generic