Pomůžete policii při hledání nebezpečného silničního piráta?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 14.8.2020

Policisté dálničního oddělení Kocourovec se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při objasňování dopravní nehody na dálnici.

V úterý 11. srpna 2020 v 16:45 řídila řidička vůz Ford Mondeo v pravém a současně odbočovacím jízdním pruhu na obec Bělotín na dálnici D1 na 310,8 km u Hranic ve směru jízdy od Olomouce na Ostravu. Kousek před sjezdem z dálnice (EXIT 311) ji mělo náhle a bezdůvodně do levého boku narazit osobní auto jedoucí ve středním jízdním pruhu. Následoval střet, jenže řidič nezjištěného vozidla po dopravní nehodě nezastavil a pokračoval dále na Ostravu. Podle řidičky by se mohlo jednat o vozidlo Audi, sportovního typu se stahovací střechou, barvy matně bílé až stříbrné. 

V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obrací policie na případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo, které mělo účast na dopravní nehodě, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751, e-mail: krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin canada <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg without prescription</a> order lipitor 10mg sale