Zloděj na babetě ukradl z trafiky před dalšími zákazníky balíčky peněz

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 20.8.2020

Olomoučtí policisté řeší případ krádeže peněz z trafiky, k níž došlo za plného provozu a před dalšími zákazníky. Policie prosí veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého pachatele.

Krádež se stala v pondělí 29. června 2020 v době od 12:38 do 12:40. Neznámý muž měl v nestřeženém okamžiku, kdy v uvedené trafice měl  kurýr, předávající a přebírající balíky, obdržet od obsluhy krabičku s penězi, kterou si odložil na pult, vzít z této krabičky peníze a schovat si je do kapsy bundy. Následně z trafiky odešel, nicméně během chvíle se vrátil zpět a opětovně sáhnul do otevřené plastové krabičky a opět z ní vytáhnul bankovky. Tyto si měl uschovat opět do kapsy a poté měl z trafiky odejít neznámo kam. Celková škoda byla vyčíslena na 6,5 tisíce korun. .

Policistům se podařilo zajistit kamerové záznamy, na nichž je muž zachycen. Zlodějem je muž světlé pleti, krátkých tmavě hnědých vlasů, silnější postavy, který měl obličej zakrytý rouškou bílé barvy. Odhadovaný věk je mezi 30 a 50 lety. Na sobě měl šedou bundu, tmavé kalhoty s lampasem a na zádech měl nasazený tmavý batoh. K trafice měl přijet na červené babetě, kterou si před trafikou zaparkoval.

Pokud by někdo z občanů muže z videozáznamu poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, na tel. č: 974 766 651, email: ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 10mg cheap <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 40mg pill</a> generic lipitor 40mg