Vytlačil ji ze silnice a z místa nehody ujel. Policie chce silničního piráta najít!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 25.8.2020

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala v úterý 18. srpna v 10:50 hodin v Olomouci - Lošově v ulici Svolinského 32.

Jak vyplývá z prvotního šetření, v uvedenou dobu jel neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem (dle poškozené řidičky mělo mít vozidlo stříbrnou barvu) ve směru jízdy do Velké Bystřice, přičemž z doposud nezjištěných příčin přejel do protisměrné části vozovky, kde omezil protijedoucí vozidlo. Řidička tohoto auta, aby předešla střetu, vybočila ze silnice směrem vpravo a narazila do železných svodidel. Neznámý řidič z místa nehody odjel a řidička druhého vozidla utrpěla při dopravní nehodě zranění.

Policisté mají zájem především na zjištění svědků uvedené dopravní nehody. Svědci, kteří nehodu viděli, daným úsekem projížděli nebo procházeli, mohli tuto událost vidět a svými informacemi nebo svědeckou výpovědí by tak mohli přispět k ustanovení vozidla či řidiče a objasnění této dopravní nehody, ať kontaktují policisty dopravního inspektorátu Olomouc telefonicky na číslech 974 766 589 nebo 974 766 251, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor over the counter <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg generic</a> buy lipitor 80mg pill