Tragická nehoda u Křelova. O život při ní přišel osmnáctiletý řidič

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 2.9.2020

Patnáct obětí má od úterního večera silniční doprava na Olomoucku. Nynější případ je o to tragičtější, že se týká velmi mladého člověka.

V úterý 1. září o půl osmé večer jsme vyjížděli k vážné dopravní nehodě na silnici číslo II/635 u obce Křelov, v části Břuchotín. "Podle dosavadního zjištění řídil osmnáctiletý řidič vozidlo Peugeot 106 ve směru od obce Příkazy na Olomouc. V levotočivé zatáčce zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy, svým schopnostem,  technickému stavu vozovky a povětrnostním podmínkám, dostal s vozidlem smyk, vyjel mimo vozovku a narazil do stromu," popsal okolnosti nehody policejní mluvčí Libor Hejtman. Mladý řidič bohužel při nehodě utrpěl smrtelné zranění. Přesné příčiny nehody a její okolnosti policie dál šetří.

Od počátku roku se jedná již o patnáctou oběť dopravní nehody v Olomouckém kraji.

Ilustrační foto: HZS Olomouckého kraje

Autor: 
(rej)

Komentáře

brand lipitor 20mg <a href="https://lipiws.top/">cost lipitor 40mg</a> purchase atorvastatin pills