Škoda za padesát tisíc. Policie teď hledá řidiče, který nehodu zavinil

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 10.9.2020

Policisté Dálničního oddělení Kocourovec se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, a zjištění vozidla a jeho řidiče, která se stala v rozmezí od 3. srpna do 3. září na 281,5 km dálnice D35, ve směru jízdy z Ostravy na Olomouc, na sjezdové větvi u Přáslavic.

Z vyšetřování případu vyplývá, že v uvedeném časovém rozmezí neznámé vozidlo z dosud přesně nezjištěného důvodu, na 281,5 km dálnice D35, ve směru jízdy od Ostravy na Olomouc, na sjezdové větvi u Přáslavic narazilo do tlumiče nárazu na ocelových svodidlech a z místa odjet. Škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 50 000 korun.

V této souvislosti se obracíme na případné svědky, kteří v danou dobu úsekem projížděli, mohli tuto nehodu vidět, a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu objasnění a průběhu, a zjištění vozidla a jeho řidiče, ať prosím, kontaktují policisty Dálničního oddělení Kocourovec a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Kocourovec 19, 783 56 Přáslavice, telefon 974 762 751, email: krpm.osdp.dok.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

 

Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 10mg cost <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg sale</a> order lipitor