Noční honička s bláznivým řidičem. Nakonec zastavil až pod hrozbou zbraně

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 10.9.2020

Běžnou kontrolu auta chtěli provést dopravní policisté v Přáslavicích ve středu 9. září kolem tři čtvrtě na jedenáct v noci. Řidič vozu BMW nereagoval a tak za ním policejní hlídka za použití světelné a zvukové výstražné signalizace rozjela.  Řidič začal zrychlovat a ujíždět.

O situaci byly vyrozuměny všechny dostupné policejní hlídky. Řidič projel přes kruhový objezd a vysokou rychlostí ujížděl směrem na Olomouc. U autobusového nádraží projel křižovatkou na červenou a pokračoval k ulici Tovární. Svou bezohlednou jízdou ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu. V ulici Tovární ho další z policejních hlídek, za použití služební zbraně, zastavila. Na výzvu policistů řidič, který ve vozidle cestoval sám, dobrovolně z vozidla vystoupil. Policisty byl zajištěn a převezen na obvodní oddělení k provedení dalších úkonů. Jednalo se o 41letého muže z Břeclavska. Policisté u něj provedli jak orientační dechovou zkoušku, tak i orientační test na omamné a psychotropní látky. Obojí bylo negativní. Při šetření zjistili, že muž není držitelem platného řidičského oprávnění a nikdy nebyl.

Nyní je tak podezřelý z několika přestupků na úseku bezpečnosti a plynulosti silničního provozu – dvou přestupků na úseku bezpečnosti a plynulosti silničního provozu a přestupku na úseku veřejného pořádku.

Během zákroku nedošlo ke zranění řidiče, ani policistů.

Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin 10mg brand <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 10mg online cheap</a> buy lipitor sale