Opilec na elektrické koloběžce naboural na přechodu do auta

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 16.9.2020

Střety elektrokoloběžek s auty nebo s chodci se asi dají při rychlém šíření tohoto nového dopravního prostředku očekávat. Ten, který zaznamenali včera v Litovli, je ovšem dost extrémní.

V úterý 15. Září krátce po sedmnácté hodině se odehrála nehoda v ulici Uničovská v Litovli. Podle prvotních informací zde u vyznačeného přechodu pro chodce narazila elektrokoloběžka, kterou řídil 46letý muž, do osobního vozidla Suzuki, řízeného 37letou řidičkou. Auto zastavilo u přechodu, jelikož pouštělo chodce. Při tom došlo k nárazu elektrokoloběžky do zadní části vozidla.

U obou účastníků nehody provedli policisté orientační dechové zkoušky. U řidičky byl dechovou zkouškou alkohol vyloučen, zato řidiči elektrokoloběžky policisté naměřili 2,72‰, opakovanou dechovou zkouškou 2,57‰ alkoholu v dechu.

Při nehodě nebyl nikdo zraněn, celková škoda je v současné době odhadována na předběžně 16 tisíc korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti jsou nadále v šetření.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 40mg cost <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg over the counter</a> atorvastatin 80mg pills