Měl být už ve vězení. Místo toho opilý se zákazem řízení boural do domu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 22.9.2020

Neskutečnou kombinaci negativních okolností dokázal zkoncentrovat řidič, který v pondělí 21. září krátce před šestnáctou hodinou havaroval v obci Žerotín. Osmatřicetiletý muž ve Fabii, který jel ve směru od Strukova k Hnojicím, měl při průjezdu levotočivé zatáčky vyjet do protisměru, přejet přes chodník pro pěší, narazit do drátěného plotu, elektrického rozvaděče i do dřevěné brány přilehlého domu. Policisté mu naměřili 0,98‰ alkoholu v dechu, opakovanou dechovou zkouškou stejnou hodnotu.

Řidič se následně podrobil lékařskému vyšetření, spojenému s odběrem biologického materiálu v nemocnici. Policisté navíc zjistili nejen to, že řidič má soudem vysloveny hned dva platné zákazy řízení všech motorových vozidel, a to až do července 2026, ale také to, že je na něj vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Řidič byl zadržen a následně byl eskortován policejní hlídkou do vazební věznice.

Při nehodě nebyl nikdo zraněn, celková hmotná škoda je odhadována na předběžně 161 tisíc korun. Vozidlu bylo, po provedené prohlídce, zadrženo osvědčení o registraci.

V dané věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dva roky.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

cost lipitor <a href="https://lipiws.top/">cheap atorvastatin 80mg</a> lipitor 80mg uk