Rvačka tří bezdomovců skončila tragicky. Nejstaršího z nich utloukli k smrti

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 22.9.2020

Za mřížemi jsou dva muži (36 a 47 let), kteří minulý týden při rvačce brutálně utloukli třetího. Kriminalisté teď zahájili jejich trestní stíhání pro zvlášť závažný zločin těžké ublížení na zdraví a přečin výtržnictví ve formě spolupachatelství.

Incident se odehrál ve středu 16. září po osmnácté hodině v Olomouci na Frajtově náměstí. Slovní rozepře mezi nimi během chvíle přerostla ve fyzickou potyčku. Při ní měla mladší dvojice útočníků opakovaně udeřit nejstaršího muže (57 let) pěstmi do hlavy. Napadený muž po útoku zůstal bezvládně ležet na dlažbě a oba agresoři z místa odešli. Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje převezla zraněného muže do Fakultní nemocnice v Olomouci. Ten bohužel na následky zranění v nemocnici druhý den zemřel. Případ si z uvedeného důvodu převzali krajští kriminalisté. Policistům se podařilo krátce po útoku zjistit totožnost obou pachatelů. Mladší z nich byl ještě ve večerních hodinách 16. září zadržen a umístěn do protialkoholní záchytné stanice v Olomouci. Staršího z útočníků se podařilo policistům dohledat a zadržet v pátek 18. září dopoledne. Motivem napadení byly osobní spory.

Kriminalisté podali krajskému státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obou mužů do vazby. Okresní soud v Olomouci rozhodl o vzetí obviněných do vazby. Oba muži byli v minulosti opakovaně odsouzeni pro různorodou trestnou činnost. Oběma obviněným mužům hrozí tresty odnětí svobody na osm až šestnáct let.

Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 80mg for sale <a href="https://lipiws.top/">buy cheap atorvastatin</a> purchase lipitor