Čelní střet a sedm zraněných. Vážná nehoda ve sváteční pondělí

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 28.9.2020

Poklid svátečního odpoledne narušila v pondělí 28. září okolo půl čtvrté velmi vážná nehoda. Dvě osobní auta se čelně srazila na silnici kousek od Olomouce, na úseku mezi Chomoutovem a Pňovicemi. Na místě zasahovala policie, záchranka i hasiči. Ti museli jednoho ze zraněných řidičů doslova vystříhat ze silně zdeformovaného auta.

Podle prvotních informací přejela řidička Fordu, která jela ve směru od Chomoutova, z prozatím přesně nezjištěných příčin v mírné pravotočivé zatáčce do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím vozem Hyundai. Jeho řidič zůstal po nárazu ve vozidle zaklíněn. „Museli jsme ho vyprostit z vozu pomocí hydraulických nůžek a rozpínáků. Na páteřní desce jsme ji poté dostali z automobilu ven a předali jsme ji do péče letecké záchranné služby,“ uvedla mluvčí hasičů Lucie Balážová. V případě tohoto řidiče měli totiž lékaři podezření, že mohl utrpět vážné poranění. „S podezřením na lehká zranění přepravili záchranáři k ošetření do nemocnice také dalších šest účastníků této vážné nehody,“ dodala tisková mluvčí policie Jiřina Vybíhalová.

Silnici policisté po dobu šetření veškerých okolností této dopravní nehody uzavřeli a provoz v obou směrech odkláněli přes Štěpánov. Hasiči pak asistovali při odtahu zdemolovaných vozidel a úklidu vozovky.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

brand lipitor <a href="https://lipiws.top/">lipitor where to buy</a> lipitor 80mg cheap