Viděli jste v Hejčíně srážku auta a cyklisty? Policie hledá svědky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 30.9.2020

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění nehody, která se stala ve čtvrtek 24. září zhruba v 18:02 v Olomouci v ulici Dolní Hejčínská.

Podle prvotních informací měl dosud nezjištěný cyklista řídit jízdní kolo nezjištěné značky, modré barvy, a to z místa ležícího mimo komunikaci – chodníku, směrem po přechodu pro chodce na protější chodník. Při jízdě po přechodu pro chodce došlo ke střetu cyklisty s vozidlem Toyota Yaris, které jelo od ulice Lazecká směrem k ulici Ladova. Cyklista po pádu na komunikaci z místa beze slov odešel neznámo kam.

Svědci, kteří v danou dobu úsekem projížděli, případně procházeli, mohli tuto nehodu vidět, a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu objasnění, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251, 974 766 595, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin 20mg pills <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg pill</a> lipitor for sale