Náklaďák plný betonu vyletěl ze silnice. Spadl na něj přeražený strom

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 6.10.2020

Vážnou dopravní nehodu řeší v úterý odpoledne policisté, hasiči i záchranáři na silnici mezi Hněvotínem a Lutínem. "Právě zasahujeme u nehody domíchávače na komunikaci z Hněvotína do Lutína, který se převrátil do příkopu a narazil do stromu. Zraněnému řidiči jsme poskytli předlékařskou první pomoc a předali jej záchranářům," uvedla okolo 14. hodiny mluvčí HZS Lucie Balážová. Řidiče pak záchranka transportovala do nemocnice. 

Hasiči museli vyprostit vozidlo s plným nákladem betonu z příkopu, asistovala jim u toho i odtahová služba. Z havarovaného automobilu museli hasiči nejdřív odstranit pomocí navijáku technického speciálu strom, který po nárazu na auto spadl. "Pořezali jsme také větve, které zasahovaly do vozovky. Místo jsme protipožárně zabezpečili," dodala Lucie Balážová.

Podle policie měl domíchávač s nákladem vyjet z prozatím nezjištěných důvodů mimo vozovku a nabourat do stromů. "Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh jsou v šetření," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Celková škoda je v současné době odhadována na předběžně 350 tisíc korun.

Doprava na místě byla řízena kyvadlově. 

Foto: HZS Olomouckého kraje

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

purchase lipitor without prescription <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 40mg online</a> cheap atorvastatin 80mg