Místo hub našel při procházce v lese německý tříštivý granát

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 19.10.2020

Doslova třaskavý nález učinil dvaapadesátiletý muž z Prostějova v neděli 18. října odpoledne. Stalo se tak na procházce v lese u obce Skelná Huť.

V lesním porostu našel zkorodovaný předmět, který dost výrazně připomínal munici. Nálezce proto raději vše ohlásil na linku 158 a místo označil. Policejní hlídka po příjezdu místo nálezu zajistila a vyžádala si asistenci policejního pyrotechnika.

„Pyrotechnik při ohledání zjistil, že se jedná o značně zkorodovaný tříštivý dělostřelecký granát ráže 75 milimetrů pravděpodobně německé výroby pocházející z období 2. světové války. Munici si převzal a odvezl k odborné likvidaci,“ uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová.

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy lipitor without prescription <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg over the counter</a> order lipitor 10mg without prescription