Celou halu pohltil velký požár. Našim hasičům pomáhali i polští kolegové

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 22.10.2020

Od brzkého rána dnes ve čtvrtek 22. října hasiči zasahovali u rozsáhlého požáru velké haly v Mikulovicíh na Jesenicku. Škody dosáhnou výše několika milionů korun. Hala sloužila skladiště sena. 

Jedná se o velkou halu o rozměrech cca 70 krát 20 metrů. Od brzkého rána tento požár zaměstnává velké množství hasičů. Na místo vyrazily profesionální jednotky z Jeseníku, z České Vsi, z Bělé pod Pradědem, ze Zlatých Hor a ze Širokého Brodu, na pomoc dorazili i polští hasiči z blízkých Glucholaz. Jedná se o časově velmi náročný zásah, hasiči se mimo jiné museli postarat o to, aby se oheň nerozšířil na sousední budovy.  

Škody dle prvotních informací budou v řádu několika milionů korun. Příčiny požáru teprve budou policejní a hasičští vyšetřovatelé zjišťovat. Zásah hasičů pokračoval i v odpoledních hodinách. 

Foto: HZS Olomouckého kraje

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 40mg for sale <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg uk</a> buy atorvastatin 40mg pill