V poledne měla řidička přes dvě promile. Autem vjela rovnou do billboardu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 26.10.2020

Na to, že bylo zrovna poledne, šlo o velmi kuriozní nehodu. V sobotu 24. října vyjížděli policisté dopravního inspektorátu Olomouc k havárii osobního vozidla, která se stala kolem poledne v ulici Pavlovická v Olomouci. Jednapadesátiletá řidička vozu Ford Focus, která vyjížděla z parkoviště u přilehlého supermarketu, měla z prozatím přesně nezjištěných příčin čelně narazit do billboardu, který je umístěn na přilehlém domě na předmětné ulici.

Přivolaní policisté se tomuto nezvyklému řidiřčskému manévru ani neidvili. Když u ní totiž provedli orientační dechovou zkoušku, naměřili jí lehce přes 1,90‰ alkoholu v dechu, opakovanou dechovou zkouškou kolem 2,10‰ alkoholu v dechu. Zadrželi jí řidičský průkaz a zakázali další jízdu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, celková hmotná škoda je odhadována na předběžně 15 tisíc korun.

V dané věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na tři roky, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Příčiny a okolnosti havárie jsou nadále v šetření.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin tablet <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 20mg pill</a> buy lipitor 20mg for sale