Náklaďák narazil zezadu do traktoru a vyhodil ho ze silnice! Řidič je v nemocnici

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 5.11.2020

Dnes kolem šesté hodiny ráno se odehrála vážná a dost neobvyklá nehoda mezi těžkým nákladním autem a traktorem. Traktor i náklaďák skončily mimo silnici; nákladní auto zastavilo těsně před zdí domu, traktor do jiného domu narazil. Na místo vyjížděla ihned zdravotnická záchranná služba, hasiči a policie.

Dopravní nehoda mezi nákladním vozidlem a traktorem se stala mezi obcemi Loučná nad Desnou a Velké Losiny. Z prvotního šetření vyplývá, že nákladní vozidlo, řízené třicetiletým mužem (cizinec), které jelo od Loučné nad Desnou na Velké Losiny, mělo z prozatím přesně nezjištěných příčin, zezadu narazit do traktoru, který řídil 47letý řidič. Traktor přitom byl odstavený vpravo mimo komunikaci! Traktor byl po nárazu odhozen vpravo, kde narazil do domu. Řidič nákladního vozu měl po nárazu vyjet vlevo, mimo komunikaci, kde narazil do živého plotu a dalšího oplocení a zastavil se před přilehlým domem. Při nehodě byl zraněn řidič traktoru, který skončil v péči zdravotnické záchranné služby a byl převezen do nemocnice.

Alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 700 tisíc korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh a míra zavinění, jsou předmětem dalšího šetření.

Ilustrační foto: HZS Olomouckého kraje

 

Autor: 
(rej)