Hledá se klíčový svědek. Policie pátrá po mladíkovi, který sledoval loupežného přepadení

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 5.11.2020

Přerovští kriminalisté se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého mladíka, který měl být svědkem loupeže. Ta se stala v sobotu 31. října kolem 19:20 na přerovském autobusovém nádraží, v blízkosti označníku č. 22 v ulici Tovární. Dosud neznámí pachatelé se zločinu loupeže měli dopustit na skupince mladých lidí.

Dosavadním šetřením bylo zjištěno, že celý incident sledoval mladík, který stál opodál a incident měl vidět od začátku. Poté, co neznámí pachatelé odešli z místa pryč, měl nasednout do autobusu, který odjížděl v 19:35 hodin směr Horní Nětčice, i se skupinkou napadených mladých lidí, kteří měli vystoupit dříve než on.

Svědek má důležité informace

Pokud by někdo z občanů věděl, o koho se jedná, ať kontaktuje policisty 1. oddělení obecné kriminality Služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Přerov, U Výstaviště 18, 751 52 Přerov buď osobně, nebo telefonicky na tel. 974 778 456, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. Mladík by mohl kriminalistům poskytnout velmi důležité informace k objasnění celého případu.

Policie žádá i mladíka, aby se se svým svědectvím přihlásil na výše uvedených kontaktech.

Ilustrační foto: Google Maps Streetview

Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin without prescription <a href="https://lipiws.top/">buy generic atorvastatin</a> purchase atorvastatin generic