Kousek od dálnice našli vybourané auto na střeše. Uvnitř byli dva mrtví lidé

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 9.11.2020

Tragická dopravní nehoda se odehrála nedaleko Olomouce dnes před polednem. Nikdo přitom nenahlásil nehodu, policie se dozvěděla až o tom, že svědci nalezli havarované osobní vozidlo, sjeté z dálnice D1 na 311. kilometru ve směru z Hranic na Olomouc. V havarovaném autě byla dvě lidská těla, bohužel obě bez známek života.

Nabouraný vůz ležel mimo komunikaci v těžko přípustném terénu. Jednalo se o Škodu Superb, přetočenou na střechu. "Ve značně zdemolovaném vozidle policisté nalezli dvě osoby, řidiče a spolujezdkyni ve věku 36 a 37 let, bohužel již bez známek života," konstatoval policejní mluvčí Libor Hejtman. Otázkou je, zda nehodu vůbec někdo viděl. Jak Libor Hejtman dodal, veškeré okolnosti, příčiny a souvislosti této tragické dopravní nehody jsou nyní předmětem dalšího šetření.

Po dobu šetření dopravní nehody byl uzavřen levý jízdní pruh a provoz byl zcela obnoven před šestnáctou hodinou.

Při dopravních nehodách v Olomouckém kraji zahynulo od začátku letošního roku 19 osob.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor online <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin oral</a> lipitor price