Seniorku rozzuřilo vyprodané zboží. V hypermarketu řádila s nožem a nadávala

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 19.11.2020

Agresivní důchodkyně s nožem v supermarketu? Není to moc obvyklá situace, ale stát se může. Ověřili si to městští strážníci v Olomouci ve středu.

Odpoledne dostali oznámení, že se v jednom olomouckém hypermarketu chová agresivně zákaznice. Ukázalo se, že šlo o seniorku, která nožem ničila kartonovou reklamu na zboží a vulgárně přitom pokřikovala.

Hlídka po příjezdu na místo zjistila od podezřelé seniorky, že nožem, který měla schovaný v kabelce, rozřezala kartonovou reklamu na gril. Důvod jejího jednání byl takový, že si přišla gril koupit, ale ten již v prodeji nebyl. To ji natolik rozčílilo, že reklamu na prodávaný gril rozřezala. Poté žena přišla k pokladnám, kde zaplatila svůj nákup. Následně však byla oslovena ostrahou obchodu, aby vyčkala do příjezdu městské policie.

Podle pracovníků prodejny se měla starší dáma po celou dobu chovat velmi agresivně a směřovala vulgární nadávky na adresu daného obchodního řetězce. Po zadokumentování celého incidentu městská policie vše oznámí správnímu orgánu k dalšímu řešení.

Ilustrační foto: pixabay.com

Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor 10mg generic <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 80mg sale</a> atorvastatin 80mg tablet