Želvy, ovce, poníci… Ze strážníků jsou zkušení chovatelé exotické zvěře

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 27.11.2020

Jaká zvířata jste kdy ve městě potkali? Podle zkušeností olomouckých strážníků lze ve městě potkat opravdu různá, i ryze exotická zvířata, a v docela velkém množství. Ani zdaleka tak nejde jen o zatoulané psy a kočky.

„Nejen ohledně odchytu volně pobíhajících psů se na strážníky Městské policie Olomouc obrací občané,“ potvrzuje mluvčí městské policie Petr Čunderle. Hlídky byly od začátku roku vyslány na více než stovku oznámení souvisejících se zvířaty všemožných druhů. Někdy jde o zatoulaná dospělá zvířata, jindy o bezbranná mláďata, která by bez pomoci uhynula. 

„Strážníci už letos odchytávali koně, poníka, naháněli do ohrady ovce, hledali ztracenou želvu nebo odváželi desítky různých zvířat na ošetření k veterináři. K tomuto musíme připočítat ještě 174 odchycených psů, kteří byli předáni do útulku,“ upřesnil mluvčí Čunderle.

Foto: MP Olomouc

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy generic atorvastatin online <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg cost</a> where to buy atorvastatin without a prescription