V noci nastoupili dva mladíci do auta, zmlátili řidiče a vyhodili ho z vozu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 29.12.2020

Chvilkové zastavení škodovky Fabia na autobusové zastávce na ulici Foerstrova v Olomouci se stalo osudným 26letému muži. Do jeho vozidla v brzkých ranních hodinách v pondělí 28. prosince 2020 přistoupili dva nezvaní pasažéři. Následně začalo peklo.

Nezvaní hosté začali řidiče tlouct pěstmi do hlavy, krku a zad, čímž se jim podařilo mladíka dostat ven z vozidla. Jeden z útočníků následně usedl za volant a spolu s druhým výtečníkem poodjeli autem pouhých 200 metrů, kde odcizené auto odstavili a odešli ve směru do centra.

Podle předběžných informací napadený muž jednoho z pachatelů zná a k uvedenému napadení došlo zřejmě kvůli osobním sporům z minulosti. Svým jednáním agresoři poškodili okénko automobilu ze strany řidiče a brýle napadeného muže. Způsobená škoda je předběžně vyčíslena na 4,5 tisíce korun. Horší je ale v tomto případě sám fakt ublížení na zdraví a odcizení auta, byť jen krátkodobého. 

Policisté nyní zahájili trestní řízení pro podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a neoprávněného užívání cizí věci.

Ilustrační foto: pixabay.com

Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin 20mg for sale <a href="https://lipiws.top/">generic lipitor 80mg</a> buy lipitor for sale