Hadi, štíři, netopýři... Strážníci museli chytit i myš, která děsila dámské zákaznice

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 10.1.2021

Minimálně jedno oznámení denně, o volně pobíhajících zvířatech, řešili v loňském roce strážníci Městské policie Olomouc. Celkem se jednalo o 383 oznámení, ve kterých figurovali psi, a 137 oznámení o dalších zvířatech. Ve většině případů se podařilo zvířata odchytit a předat do příslušných útulků nebo do veterinární péče, popřípadě vrátit majiteli.

Jak pestrou škálu týkající se oznámení o zvířatech, které musí strážníci řešit, můžete zhlédnout v žebříčku na konci článku. A pokud se divíte, proč někdo volá strážníky i kvůli myši, zde je vysvětlení. "Myšku jsme naháněli v jednom z obchodů, kde z ní mělo dámské osazenstvo hrůzu," vysvětlil se smíchem zástupce Městské policie Olomouc. 

Počet oznámení:
46 x ptactvo (kachna, páv, bažant, sokol, straka, sova, holub, datel, káně, papoušek ara, bažant, poštolka a vrabec)
45 x kočka
7x zajíc
5x ježek
4x netopýr, kůň, ovce, srnka
3x králík, želva
2x poník
1x myš, muflon, beran, veverka, fretka, nutrie, bobr, kuna, koza, had

Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin sale <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 80mg online</a> atorvastatin 40mg for sale