Staršího muže útočník zatáhl do prodejny a tam ho chtěl mlátit pěstmi

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 22.1.2021

Takové případy se v Olomouci naštěstí úplně často nestávají. Fyzické napadení jednašedesátiletého muže skončilo lékařským ošetřením a následnou pracovní neschopností. V polovině prosince 2020 v dopoledních hodinách dotyčného na chodníku v centru Olomouce napadl 48letý muž cizí státní příslušnosti. Agresor chytil poškozeného za oděv a natlačil ho do interiéru blízké prodejny. Zde ho odhodil na podlahu, kleknul mu na hrudník a snažil se ho zasáhnout pěstmi do obličeje.

"Napadený muž se při pádu uhodil hlavou o zem. Následným úderům se již dokázal ubránit a žádná z ran jej přímo nezasáhla. Na místě přivolaní strážníci Městské policie Olomouc celý incident zaevidovali a později předali Policii České republiky," popsala incident policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Olomoučtí policisté, kteří případ šetří, ve čtvrtek 21. ledna 2021 zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví. V případě prokázání viny a odsouzení hrozí útočníkovi trest odnětí svobody 6 měsíců až 3 léta.

Ilustrační foto: pixabay.com

Autor: 
(red)

Komentáře

buy generic atorvastatin online <a href="https://lipiws.top/">order lipitor for sale</a> buy atorvastatin 40mg pill