Na trati stál „zamrzlý“ vlak, další měli velká zpoždění. Na silnicích zase bouračky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 8.2.2021

Plno práce měli dnes hasiči v Olomouckém kraji. Své si užili i cestující na želenici. Některé vlaky uvízly na trati, jiné měly velká zpoždění v řádu desítek minut.

„V souvislosti s počasím jsme před polednem zasahovali u Měrovic nad Hanou, kde kojetínští hasiči spolu s drážními kolegy evakuovali padesát cestujících z rychlíku na trati z Přerova do Brna,“ uvedla mluvčí HZS Olomouckého kraje Lucie Balážová. „Cestující byli nadvakrát převezeni náhradním autobusem do Kojetína na nádraží."

Vlak uvíznul na trati mimo zastávky kvůli zamrzlému trakčnímu vedení. Technický problém pak dále řešil správce železnice.

Hasiči dnes také museli přijet ke dvěma dopravním nehodám osobních aut v Olomouci a dobrou práci odvedli při odstraňování spadlých stromů na komunikacích v Přerově a Lipníku nad Bečvou. Ve Fakultní nemocnici Olomouc ráno opravili odběrový stan, který poškodil čerstvě napadaný sníh.

Během neděle hasiči kvůli počasí vyjížděli v kraji patnáctkrát, jednalo se zásahy u dopravních nehod a odstranění dalších popadaných stromů.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 80mg price <a href="https://lipiws.top/">purchase atorvastatin without prescription</a> atorvastatin 40mg usa