Rozmlácený stojan se zbožím a pachatel na útěku. Prý nefungovala karta

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 16.2.2021

Takovou spoušť by člověk od zákazníka nečekal. Pokladna v jednom olomouckém supermarketu v pondělí 15. února dopoledne vypadala, jako by jí proběhlo stádo divokých turů.

Na operační středisko Městské policie Olomouc se telefonicky obrátila pracovnice jednoho ze supermarketů v lokalitě Tabulový vrch se žádostí o pomoc. V prodejně se odehrál fyzický konflikt mezi neznámým mužem a pracovníkem ostrahy.

Po příjezdu na místo hlídka strážníků kontaktovala napadeného pracovníka ostrahy. Ten strážníkům řekl, že měl v prodejně slovní rozepři s jedním zákazníkem. Dotyčný zákazník si prý stěžoval, že mu bankomat u jejich prodejny odmítl vrátit jeho platební kartu, kdy karta zajela do čtečky bankomatu a už nevyjela. Ostraha muže poučila, aby se obrátil na příslušnou banku, protože supermarket nemá s bankomatem kromě obvodové zdi budovy vůbec nic společného. Jenže tahle odpověď zákazníka neuspokojila.

Na uvedená slova muž reagoval tak, že pěstí udeřil pracovníka ostrahy do tváře. Muž, který má na starosti bezpečnost v supermarketu, se samozřejmě bránil pokračujícímu útoku a při vzniklé potyčce byl převrácen regál, plný zboží. Tak vznikla ona spoušť, patrná i z fotografie.

Po rvačce útočník utekl z prodejny. Napadený muž strážníkům řekl, že ví, o koho se jedná, jelikož zde byl dotyčný již několikrát řešen pro krádež. Na základě zjištěných informací, včetně totožnosti pachatele, bude celá věc oznámena správnímu orgánu k dalšímu řešení.

Foto: MP Olomouc

Autor: 
(rej)

Komentáře

Yesterday, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

This is a topic that is close to my heart... Many thanks! Exactly where are your contact details though?

Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you so much, However I am experiencing problems with your RSS. I don't understand why I cannot subscribe to it. Is there anyone else getting the same RSS issues? Anybody who knows the solution can you kindly respond? Thanks!!

What's up, all is going perfectly here and ofcourse every one is sharing data, that's really fine, keep up writing.

It's going to be end of mine day, but before end I am reading this great article to improve my experience.

naturally like your web site but you have to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to tell the truth then again I will surely come back again.

I am sure this article has touched all the internet users, its really really fastidious post on building up new web site.

Great work! This is the type of information that are supposed to be shared across the internet. Shame on Google for no longer positioning this submit higher! Come on over and talk over with my web site . Thank you =)

First off I want to say fantastic blog! I had a quick question which I'd like to ask if you do not mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your mind before writing. I've had a hard time clearing my mind in getting my ideas out there. I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally lost simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Thanks!

What's up friends, its impressive post on the topic of teachingand entirely defined, keep it up all the time.

Stránky