Auto versus vlak: při srážce na přejezdu byli zranění čtyři lidé, pro jednoho letěl vrtulník

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 25.2.2021

K vážné železniční dopravní nehodě došlo dnes v Kostelci na Hané. Při nehodě se střetl v obci na přejezdu vlak a osobní automobil. 

"Ze zdemolovaného vozidla jsme zachraňovali řidiče a spolujezdce, kteří zůstali po srážce zaklíněni uvnitř. Hydraulickými nůžkami jsme odstřihli dveře na obou stranách automobilu a na páteřní desce jsme je s vážnými zraněními vyprostili ven. Jednoho jsme předali letecké záchranné službě, druhého pak ZZS. Celkem si záchranáři převzali do péče čtyři zraněné osoby," popsala Lucie Balážová, mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje.

Ve vlaku cestovalo 20 osob, nikomu z cestujících se naštěstí nic nestalo. Pasažéři museli vlak opustit a dopravce jim zajistil náhradní přepravu. Místo zásahu si převzali hasiči Správy železnic a Policie ČR k vyšetření okolností a příčin železniční dopravní nehody. 

V Kostelci to byl dnes druhý velký zásah profesionálních hasičů. Dopoledne hasiči vytahovali osmnáctitunový plně naložený krmný vůz, pod kterým se utrhla krajnice vozovky a hrozilo, že se zcela převrátí. 

Foto: HZS Olomouckého kraje  

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

Hey there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no back up. Do you have any solutions to protect against hackers?

If some one desires expert view regarding running a blog after that i propose him/her to pay a quick visit this weblog, Keep up the good job.

Hello, its pleasant paragraph on the topic of media print, we all understand media is a enormous source of facts.

I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it's rare to see a great blog like this one today.

It's a shame you don't have a donate button! I'd without a doubt donate to this outstanding blog! I suppose for now i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will talk about this site with my Facebook group. Talk soon!

Wow! At last I got a web site from where I know how to genuinely take valuable facts regarding my study and knowledge.

Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I have really loved surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write once more very soon!

Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely comeback.

Valuable information. Lucky me I discovered your web site unintentionally, and I am shocked why this accident didn't happened earlier! I bookmarked it.

My brother suggested I might like this web site. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

Stránky