Folklorní sláva s cimbálem, piráti a skvělá bluesmanka Wanda Johnson

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 24.10.2015

Výborný zážitek pro ty, kdo mají rádi blues, slibuje koncert americké zpěvačky Wandy Johnson. Podle zasvěcených recenzí jde o perfektní představitelku tohoto nezaměnitelného stylu. Její vystoupení si můžete vychutnat v Bounty Rock Cafe od 20 hodin.

Wanda se narodila v Jižní Karolíně ve velké rodině (má osm sester) s hudební tradicí. Sama však začala zpívat až ve druhé polovině 90. let a debutové album “Call Me Miss Wanda” vydala teprve v roce 2003. O tři roky později vydala druhé album "Natural Resource". Toto album vzbudilo velký zájem a zajistilo Wandě Johnson pozvánku k účasti na jedné z nejvýznamnějších událostí světa blues, Pocono Blues festivalu. V hodnocení vydaném v Texas Blues Magazine se mimo jiné hovoří o největším překvapení celého festivalu. Wanda Johnson předvedla skvělé originální písně a pravidelně častovala posluchače úsměvem, který by rozzářil i tu nejtemnější jeskyni. Obdobně se o Wandě hovoří jako o "novém hlasu i duši blues z Jižní Karolíny”.

Docela z jiného ranku je další večerní program ArtUm centra, který potěší především milovníky tuzemského folkloru. Slavnostní večer k 15. výročí Folklórního souboru KRAJINA z Olomouce bude mít podobu vyprávění, doprovázeného cimbálovou muzikou Frgál. Oslava se koná dnes a začíná v 19 hodin. ArtUm centrum najdete v Sokolské ulici číslo 7

A ještě něco pro rodiče s dětmi – Divadlo Tramtarie zve na 15. Hodinu všechny na Pirátskou pohádku Vladislava Kracíka. Anička a Eliška jsou úplně obyčejné malé holky, které si po škole hrají na dětském hřišti na piráty. Jenom jako samozřejmě. Jenomže potom najdou v pískovišti zakopaný vzkaz v lahvi a v něm mapu úplně opravdického ztraceného pirátského pokladu, a pak se teprve začnou dít věci, ze kterých vám vypadne oko z důlku… V hlavní roli humor, nekonečná dětská fantazie a také touha zažít opravdové dobrodružství. Pohádka je vhodná pro děti od tří let. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

https://bit.ly/sistemniy-podkhod

https://bit.ly/sistemniy-podkhod

https://bit.ly/sistemniy-podkhod

Everything is very open with a precise clarification of the issues. It was truly informative. Your site is very helpful. Many thanks for sharing!

Remarkable things here. I am very satisfied to peer your article. Thank you so much and I am looking forward to touch you. Will you please drop me a e-mail?

It's not my first time to go to see this web site, i am visiting this site dailly and take nice facts from here everyday.

Hi there everyone, it's my first pay a quick visit at this web site, and piece of writing is genuinely fruitful in support of me, keep up posting these types of articles.

Hey! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any recommendations?

I'm not sure exactly why but this weblog is loading very slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll check back later on and see if the problem still exists.

Hi I am so excited I found your site, I really found you by mistake, while I was researching on Google for something else, Regardless I am here now and would just like to say cheers for a fantastic post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don't have time to read through it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the fantastic work.

Stránky