Příjemný start do nového týdne

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 23.6.2014

Další víkend bohatý na události je za námi. Půlmaraton skončil, éteričtí kenští vytrvalci odjeli k dalším tréninkům a závodům a odhozené kelímky i houbičky z okolí trati personál uklidil. Centrum, na pár hodin podobné karnevalovému Riu, se vrátilo ke své poklidné olomoucké přirozenosti a my stojíme na prahu nového týdne. Co nás čeká?

Hned na začátku týdne jednají městští konšelé. Schválí přesun nešikovně umístěných lamp na Dolním náměstí k chodníkům, posvětí stavbu tropického pavilonu v Zoo Olomouc, odstartují rekonstrukci rozária? Uvidíme... Každopádně ve čtvrtek nás čeká další z důležitých bodů letošního kulturního kalendáře. Elina Garanča sklízela úspěchy v Evropě i v Americe, tleskalo jí publlikum v předních operních domech, takže se dá předpokládat, že i olomoucké Horní náměstí se má nač těšit. Proslýchá se, že vstupenek v předprodeji se zatím moc neprodalo, což je docela jistě škoda. Olomouc sice bývá v posledních letech pravidelně navštěvována hvězdami té či oné hudební scény, leč prvotřídní operní hvězdy zde skutečně nevystupují každý týden. Navíc, jak uvedl na tiskovce šéf Moravské filharmonie Vladislav Kvapil, olomoucké představení má zajímavě sestavený repertoár přímo na přání zpěvačky. Takže proč si to nechat ujít? 

O den později se zaplní cukrárny dětskými šťastlivci s krásnými vysvědčeními (krásné je každé, které umožní postup do dalšího ročníku), začne druhý ročník skvělých Olomouckých barokních slavností a v sobotu pak budou v Chomoutově slavit hasiči stotřicáté narozeniny. 

Přejme si tedy pohodový a šťastný let novým týdnem. 

Autor: 
(mb)

Komentáře

order lipitor for sale <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin generic</a> atorvastatin online