Horním náměstím už zní operní árie

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 26.6.2014

Horním náměstím už v odpoledních hodinách zní tóny ze slavných i méně známých operních děl. Věhlasná operní zpěvačka Elina Garanča, která je v Olomouci i s rodinou už od včerejška, se připravuje spolu s Moravskou filharmonií na večerní galakoncert. Nejprve cvičila sama filharmonie, kolem 15 hodiny se k nim připojila i Elina Garanča. 

Odpoledním Horním náměstím se tak nesou tóny z různých operních děl, což vyvolalo zájem mnoha kolemjdoucích. Ti se snaží přes opolocení nahlédout na pódium, respektive pořídit nějaké snímky. Velkolepý koncert začíná večer o půl deváté a zazní v něm části oper světových skladatelů, přičemž na začátek si sama lotyšská zpěvačka vybrala část opery finského skladatele Jeana Sibelia Finlandia.  

Autor: 
(mb)

Komentáře

order atorvastatin generic <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg without prescription</a> lipitor pills