Dana Fuchs odstartuje kulturní prázdniny

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 1.7.2014

The Again, Blues Power, Lenny a hlavně Dana Fuchs Band! Hned dvě kapely a dvě zpěvačky vystoupí dnes na Horním náměstí v Olomouci a odstartují tak Olomoucké kulturní prázdniny. Obě olomoucká hudební uskupení zdejší publikum už dobře zná, zpěvačky Lenny a Dana Fuchs jsou očekávány s napětím. 

Pod uměleckým jménem Lenny vystupuje dcera slavné písničkářky Lenky Filipové. V kapele The Again můžeme vidět a slyšet bývalého primátora a nynějšího poslance Martina Novotného, v kapele Blues Power hraje a zpívá například olomoucký překladatel David Záleský. Hvězdou večera ovšem bude Dana Fuchs, americká zpěvačka s drsným hlasem a pestrou kariérou, během níž byla krom jiného i moderátorkou MTV, herečkou a muzikálovou zpěvačkou. Právě díky roli Janis Joplin v muzikálu Janis bývá srovnávána s touto legendární kultovní postavou hippies scény šedesátých let. Při koncertování v newyorských klubech se dala dohromady s Jonem Diamondem (spolupracoval například s Joan Osborne), dnes je to její stálý hudební partner. Zahrála si ve filmu Across the Universe.

Koncert, který je volně přístupný, začíná v 16,30, hlavní hvězda večera nastoupí ve 20,15. 


Komentáře

purchase atorvastatin generic <a href="https://lipiws.top/">generic lipitor 80mg</a> lipitor online order