Dana Fuchs byla jako rocková ďáblice!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 2.7.2014

Tak tenhle začátek prázdnin měl opravdu říz! Olomoučané, namlsaní v poslední době z koncertů hudebníků všech možných žánrů od opery po tvrdý rock, zažili včera fantastický vstup do druhého ročníku Olomouckých kulturních prázdnin. Dana Fuchs předvedla zpěv i show, hodné hvězdy první třídy. A nebylo by fér opomenout i ostatní party, které se na povedeném odpoledni podílely - olomoucké formace The Again a Blues Power a také sympatickou zpěvačku Lenny.  

Dana Fuchs nabídla olomouckému Hornímu náměstí takovou porci vitality a živočišného rock´n´rollu, jaká tady už dlouho nebyla. Od chvíle, kdy vstoupila na pódium, vyzula vysoké kozačky a bosá se chopila mikrofonu, až do posledního okamžiku po asi třetím přídavku někdy dávno po desáté hodině, byla stage i plocha pod ní doslova narvaná decibely, energií, emocemi a muzikou. O Daně Fuchs se říká, že by mohla být novou Janis Joplin. Nažhavení fandové na Horním náměstí by asi potvrdili, že úplně stačí, když zůsane právě Danou Fuchs. Sluší jí to a zpívá perfektně. Nikdo nemůže ani na vteřinku pochybovat o tom, že co publiku sděluje, myslí vážně. 

Díky pořádajícímu NBTrade a Dušanu Neumannovi se začátek Olomouckých kulturních prázdnin pro spoustu lidí změnil v jeden z vrcholů téhle kulturní sezóny. Pokud by celé prázdniny byly takové, pak o nudě v Olomouci nemůže být ani řeč! Ostatně už zítra zahraje před Terezskou bránou Vašek Koubek, písničkář, na kterého člověk také jen tak nezapomene. Takže hurá na prázdniny! 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

lipitor 20mg uk <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor for sale</a> lipitor brand